הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 פרוסות שניצל עוף חתוכות לקוביות (אפשר רצועות)
1 בצל גדול קצוץ
1 סלסלת פטריות מגוררות גס
1-2 פלפלים קצוצים
1 פלפל חריף (למי שאוהב חריף)
2-3 גבעולי סלרי קצוצים
מעט עלי סלרי קצוצים
מלח, פלפל
אגוז מוסקט מגורר
מעט הל
½ מיכל שמנת לבישול
אופן ההכנה
מטגנים בצל, פלפל, פטריות, גבעולי סלרי. מוסיפים את העוף מטגנים ומערבבים.
מוסיפים תבלינים ועלי הסלרי מערבבים ומוסיפים את השמנת מצמצמים את הרוטב
שופכים על תוספת כל שהיא (אטריות, פתיתים, תפו"א, אורז וכו') או אוכלים ככה עם סלט ירקות קצוץ דק ליד ויש לכם סלט ארוחה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
