חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון ברוטב הכפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת הדגים איננה קשה - דרוש זמן השרייה ללילה עבור 2 סוגי השעועית. br הדגים הקפואים- ניתן להפשיר במקרר.
פילה אמנון ברוטב הכפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת הדגים איננה קשה - דרוש זמן השרייה ללילה עבור 2 סוגי השעועית. br הדגים הקפואים- ניתן להפשיר במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות פילה אמנון קפוא, מופשר
2/3 כוס שעועית חומה
2/3 כוס שעועית לבנה
½ כוס יין לבן
½ כוס שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון
4 שני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
משרים את 2 סוגי השעועית למשך הלילה בקערה עם מים. מעבירים את השעועית , לאחר שטיפה לסיר עם מים ומבשלים עד לריכוך של השעועית. מקררים את השעועית ומוסיפים מעט שמן זית , מלח לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה, שום חתוך לחתיכות קטנות , מעט פלפל שחור גרוס , לימון לפי הטעם.
הכנת הדג לאפייה:
לחמם את תנור האפייה ל-200°c. לזלף מעט שמן זית לתבנית ומניחים את חתיכות הפילה אחת ליד השניה, יוצקים על הפילה את היין , מעט מלח ופטרוזיליה. אופים (200°c) כ-25 דקות. מחממים מעט את רוטב השעועית ומפזרים מעל או ליד הדגים בהגשה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני תנובה
שתף את המתכון