הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
בצל גדול חתוך לטבעות
3-4 גזרים גדולים
ראש כרובית
רשא ברוקולי
4-5 תפ"א קטנים
פטריות חתוכות לרבעים
½ צרור פטרוזיליה
½ תרור שמיר
קצת קוסברה
½ חבילת איטריות ביצים דקות
מלח,פלפל,א.מרק,כמון,באהרט,
אופן ההכנה
שמים סיר גדול על הגז עם קצת שמן זית על האש הקטנה ביותר. לתוך הסיר מכניסים את כל הירקות חתוכים לגודל בינוני (אפשר להוסיף פלפלי צ'ילי, תירס ואפונה, הולך טוב...).
את העשבים קוצצים קטן אבל לא דק!!! ומוסיפים לסיר. מערבבים ומוסיפים מים. מבשלים על אש גבוהה עד שרותח. מוסיפים תבלינים ואז מורידים לאש בינונית לרתיחה עדינה עד שהירקות כמעט מוכנים. 6 דקות לפני סוף בשול המרק מוסיפים את איטריות הביצים. מגישים חם עם נגיעה של מיץ לימון או שקדי מרק.
בתיאבון
מגיש:
מקור: ניסוי וטעייה
שתף את המתכון
