הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר בקר איכותי, חתוך לקוביות גדולות
3-4 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
8 שני שום
4-5 גזרים גדולים, חתוכים לקוביות
750 גרם שעועית , מושרית, מסוננת ונקיה
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
4-5 תפוחי אדמה , קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2-3 עלי דפנה
1 כף פלפל אנגלי (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לטגן את קוביות הבצל ושני השום בשמן עד השחמה. להוסיף את קוביות הבשר ולבחוש היטב עד שהוא מושחם. להוסיף את הגזר ולהמשיך לבחוש כל העת כדי למנוע חריכה. להוסיף את השעועית ולהמשיך לערבב. להוסיף קופסת רסק עגבניות מהולה בכוס מים עם התבלינים ולבחוש היטב. להוסיף מים לסיר עד 4-5 ס"מ מעל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את תפוחי האדמה ועלי הדפנה , להנמיך ללהבה קטנה ולבשל כשעתיים, בסיר מכוסה חלקית, עד שהשעועית והבשר רכים.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
