חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד בשר ושעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. ארוחה מלאה , חורפית בסיר אחד. brערכים תזונתיים למנה: br157 קלוריות, 10 גרם חלבון, 3.6 גרם שומן, 18 גרם פחמימות, 35 מ"ג מגנזיום, br661 מ"ג אשלגן, 50 מ"ג סידן, 3 מ"ג ברזל.
נזיד בשר ושעועית לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. ארוחה מלאה , חורפית בסיר אחד. brערכים תזונתיים למנה: br157 קלוריות, 10 גרם חלבון, 3.6 גרם שומן, 18 גרם פחמימות, 35 מ"ג מגנזיום, br661 מ"ג אשלגן, 50 מ"ג סידן, 3 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר בקר איכותי, חתוך לקוביות גדולות
3-4 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
8 שני שום
4-5 גזרים גדולים, חתוכים לקוביות
750 גרם שעועית , מושרית, מסוננת ונקיה
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
4-5 תפוחי אדמה , קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2-3 עלי דפנה
1 כף פלפל אנגלי (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לטגן את קוביות הבצל ושני השום בשמן עד השחמה. להוסיף את קוביות הבשר ולבחוש היטב עד שהוא מושחם. להוסיף את הגזר ולהמשיך לבחוש כל העת כדי למנוע חריכה. להוסיף את השעועית ולהמשיך לערבב. להוסיף קופסת רסק עגבניות מהולה בכוס מים עם התבלינים ולבחוש היטב. להוסיף מים לסיר עד 4-5 ס"מ מעל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את תפוחי האדמה ועלי הדפנה , להנמיך ללהבה קטנה ולבשל כשעתיים, בסיר מכוסה חלקית, עד שהשעועית והבשר רכים.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון