חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים חורפי עם אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים עם אטריות שיכול לשמש כמנה עיקרית. מיוחד לחורף. br
מרק עדשים חורפי עם אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים עם אטריות שיכול לשמש כמנה עיקרית. מיוחד לחורף. br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם עדשים
2 ליטר מים
2 כפות מרק עוף
מלח
פלפל שחור
2 בצלים
1 שן שום
200 גרם אטריות
שמן זית
גבינת פרמזן
אופן ההכנה
בוררים את העדשים ולאחר מכן שוטפים אותם עם הרבה מים. שמים את העדשים לתוך סיר גדול, מוסיפים כ 2 ליטר מים חמים,2 כפות מרק עוף, מלח, פלפל שחור ומבשלים על אש בינונית עד שהעדשים רכים (כ 20 דקות).קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים אותם עם שן שום קצוצה עד שהבצלים רכים. מוסיפים את הבצל והאטריות, השבורות לחתיכות קטנות, לסיר המרק ומבשלים עד שהאטריות רכות. מגישים בצלחת עמוקה,מזליפים מעט שמן זית וגבינת פרמזן מגורדת.
בתאבון
מגיש: mario
מקור:
שתף את המתכון