הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו שיבולת שועל
1 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
1 כוס גרעיני חמניה לא קלויים
1 כוס שבבי פיסטוק לא קלויים
3 כפות קוקוס טחון
3 כפות שומשום
1 כוס שביבי שקדים לא קלוי
1 כוס חמוציות
חצי כוס שמן חמניות
כוס סילאן
1 כף קינמון
קורט מלח
להגשה: פירות טריים
יורגורט
סילאן
אופן ההכנה
מערבבים הכל מלבד החמוציות ומשטחים על תבנית אפיה, אופים ב160 מעלות כחצי שעה וכל מספר ד' מערבבים על מנת שכל הצדדים ישחימו באותה המידה
מקררים ומוסיפים את הסילאן, את החמוציות.
מגיש:
מקור: רחליטה
שתף את המתכון
