חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי דניס אפויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהטובים שבמתכונים
דגי דניס אפויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהטובים שבמתכונים
הוראות הכנה
מרכיבים
5 דגי דניס
חצי כוס יין לבן משובח( רצוי לפחות "פרייבט קולקשיין")
חצי כוס שמן זית
שתי כפות שום כתוש (כ- 5 שני שום)
כף מלח .
כף פלפל לבן.
כפית כורכום.
כף פלפל שחור גרוס .
3 כפות גרגירי חרדל לבנים.
חמרים למילוי בטן הדג :
פטרוזיליה
כוסברה
עגבניות שרי
5 שני שום קצוצות ( לקצוץ ,גס ,את הכוסברה והפטרוזיליה יחד)
את עגבניות השרי לחתוך לארבע .
1 כפית מלח .
1 כפית פלפל לבן.
¼ כוס שמן זית .
לערבב יחד ולמלא את בטן הדג לאחר שהדג שהה במרינדה כ- שעה לפחות .
אופן ההכנה
דגים : לפני שמכניסים את הדגים לקערה גדולה יש לחתוך לאורך כל הדג (בגב הדג) חתך לא עמוק במיוחד אלה לכל אורכו בשני צדדיו . להמליח את הדג ולהשליכו לתוך הקערה .
אופן הכנת המרינדה :
להוסיף את המצרכים הנ"ל יחד לקערה גדולה עם 5 שני השום לערבב הכל ולהשהות לפחות שעה עד שעתיים (שהדג יהנה מהמרינדה) .
למרוח שמן זית על תבנית (אפילו על תבנית חד פעמית) .
להניח את הדגים על התבנית ולאפות בתנור חם (220°c) במשך 25-30 דקות לא יותר.
בתאבון !
מגיש:
מקור: אבישי הגדול
שתף את המתכון