חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר בקר ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. br ערכים תזונתיים למנה: 249 קלוריות, 29 גרם חלבון, 9 גרם שומן, br 13 גרם פחמימות, 613 מ"ג אשלגן, 44 מ"ג סידן, 5.3 מ"ג ברזל. br br
קציצות בשר בקר ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. br ערכים תזונתיים למנה: 249 קלוריות, 29 גרם חלבון, 9 גרם שומן, br 13 גרם פחמימות, 613 מ"ג אשלגן, 44 מ"ג סידן, 5.3 מ"ג ברזל. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 בטטות, קצוצות דק
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות קווקר טחון, או בורגול טחון, או פירורי לחם
1 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
1 כפית קינמון, או חוויאג'
½ כפית זנגביל מגורד
3 כפות צנוברים
לרוטב:
1 כף שמן קנולה
1 בצל חתוך, לרצועות דקות
4 כפות יין אדום יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
½ כפית קינמון
½ כפית זנגביל מגורד
3 עלי דפנה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לקציצות עד קבלת עיסה אחידה ומכניסים למקרר ל- 10 דקות. מכינים את הרוטב: מטגנים בצל עד שקיפות, מוסיפים מים עד גובה ½ הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומרתיחים שוב. מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את האש ומוסיפים את עלי הדפנה.
צרים קציצות עגולות, מניחים בסיר, ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות בסיר מכוסה.
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל , מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה
שתף את המתכון