הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 פלפל ירוק בהיר חתוך לרצועות
2 גזרים פרוסים
1 בצל חתוך לטבעות
1 קופסת פטריות
לרוטב: 4 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
½ כוס מים
1 כף קורנפלור
1 כף סוכר
1 כפית מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומוציאים מהסיר. באותו סיר מטגנים את שאר הירקות טיגון קל ומוציאים מהסיר.
שמים בסיר את כל חומרי הרוטב ומערבבים. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומכבים את האש. כשהרוטב מוכן, מוסיפים את הירקות ומערבבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
