חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פטריות מוקרמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה פטריות מוקרמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות יער או פורטבלו
400 גרם ארטישוק ירושלמי
1 חבילת פסטה
2 גביעי שמנת חמוצה
1 בצל קטן מגורד
30 גרם חמאה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
שמיר קצוץ
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-250°c.
1. לקצוץ את הפטריות דק, דק.
2. לקלוף ולקצוץ את הארטישוק הירושלמי דק, דק.
3. להמיס את החמאה בסיר ולטגן קלות את הבצל. להוסיף את הפטריות, הארטישוק הירושלמי,
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט. לטגן על אש גבוהה כדקה תוך כדי ערבוב. להקטין את האש
לבינונית לכסות את הסיר ולבשל רבע שעה תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
4. להוריד את הסיר מהאש ולקרר.
5. לבשל את הפסטה במים ומלח.
6. לערבב את השמנת עם הפטריות והארטישוק הירושלמי.
7. לסנן את הפסטה ולחלק אותה לכלים אישיים חסיני חום.
8. לצקת על הפסטה מהרוטב ולערבב מעט עם הפסטה. לפזר על הכל גבינת פרמזן ולהכניס
לתנור (250°c) ולאפות כ - 10 דקות. להוציא ולפזר מעל שמיר קצוץ.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון