חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי קאט-פיש מטוגנות על מצע כרוב מטוגן בליווי רוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי קאט-פיש מטוגנות על מצע כרוב מטוגן בליווי רוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה קאט-פיש
1 ביצה טרופה
קמח
מלח ופלפל
פירורי לחם
שמן לטיגון
לכרוב: 1 כרוב בינוני פרוס דק
1 בצל פרוס דק
½ קופסת שימורי חומוס, ללא הנוזלים
חופן עלי פטרוזיליה
עלים טריים משני ענפי זעתר
שמן לטיגון
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
לרוטב: 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 פלפלי צ'ילי חתוכים גס
½ כוס עלי כוסברה טריים
1 כפית רסק עגבניות
1 שן שום חתוכה גס
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג. מקמחים את הדג, טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. מטגנים את נתחי הדג בשמן חם להשחמה נאה משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חמים.
מבשלים בסיר קטן את כל חומרי הרוטב עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כך כעשר דקות. מעבדים את תכולת הסיר בעזרת ממחה ידני לקבלת רוטב בעל מרקם אחיד. משאירים במקום חמים.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הבצל והכרוב. לאחר שהכרוב מאבד כמחצית מנפחו מוסיפים את הפטרוזיליה, הזעתר, החומוס, המלח והפלפל. מערבבים היטב תוך כדי טיגון במשך כשלוש דקות נוספות.
מסדרים בצלחת ההגשה מערום קטן של הכרוב המטוגן. לצידיו מניחים מפילה הדג ומוסיפים צלוחית קטנה עם רוטב העגבניות הפיקנטי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון