חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פורל ברוזטת שקדים, רימונים ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פורל ברוזטת שקדים, רימונים ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פורלים במשקל 400 גרם האחד
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן
לרוטב: 1 כוס חלב קוקוס
2 כפות דבש
1 כוס רוזטת שקדים מוכנה
2 ענפי טימין טריים
1 כפית זנגביל מגורד
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט: גרגרי רימון
פיסטוקים טחונים
אופן ההכנה
משמנים את הדגים בשמן הזית ומניחים אותם בתבנית. מוסיפים לתבנית את היין הלבן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-15 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב היטב בסיר קטן ומצמצמים על אש גבוהה עד להסמכה.
מניחים את הדג במרכז מלחת ההגשה ויוצקים מעליו שלוש כפות מהרוטב. מקשטים בגרגרי רימון ובמעט פיסטוקים טחונים.
מגיש: dylam
מקור: שף שאול בן אדרת ממסעדת קימל
שתף את המתכון