הוראות הכנה
מרכיבים
4 פורלים במשקל 400 גרם האחד
4 כפות שמן זית
1 כוס יין לבן
לרוטב: 1 כוס חלב קוקוס
2 כפות דבש
1 כוס רוזטת שקדים מוכנה
2 ענפי טימין טריים
1 כפית זנגביל מגורד
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט: גרגרי רימון
פיסטוקים טחונים
אופן ההכנה
משמנים את הדגים בשמן הזית ומניחים אותם בתבנית. מוסיפים לתבנית את היין הלבן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-15 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב היטב בסיר קטן ומצמצמים על אש גבוהה עד להסמכה.
מניחים את הדג במרכז מלחת ההגשה ויוצקים מעליו שלוש כפות מהרוטב. מקשטים בגרגרי רימון ובמעט פיסטוקים טחונים.
מגיש:
מקור: שף שאול בן אדרת ממסעדת קימל
שתף את המתכון
