הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
½ כוס סוכר חום
½1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם מישמשים יבשים
½ כוס שוקולד צ'פס
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חומה .
2. מנפים את הקמח ואבקת אפייה בקערה נוספת ,מוסיפים את המישמש ושוקולד צ'פס ומערבבים.
3. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת ביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד וממתינים 5 דקות עד שהבצק מתקשה במקצת.
4.לוקחים 2 תבניות "אינגליש קייק" עם נייר אפיה ומשמנים אותו קלות , מעבירים את הבצק לתבנית ומיישרים על התבנית (גובה הבצק כ 2-3 ס"מ) ולתנור ל 35 דקות בחום בינוני .
5. מצננים כשעה ,מוציאים מהתבנית וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות של 1 ס"מ .
6. משכיבים את הפרוסות על תבנית ולתנור ל 15 דקות בחום בינוני , לאחר 15 דקות הופכים את הביסקוטים ולעוד 15 דקות .
7. מצננים ומכניסים לתוך צנצנת עם מכסה אטום.
8 . לא לשכוח להכין קפה או תה ולהתענג....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
