חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביסקוטי מישמש ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת נפלאה לתה או קפה
ביסקוטי מישמש ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת נפלאה לתה או קפה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
½ כוס סוכר חום
½1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם מישמשים יבשים
½ כוס שוקולד צ'פס
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חומה .
2. מנפים את הקמח ואבקת אפייה בקערה נוספת ,מוסיפים את המישמש ושוקולד צ'פס ומערבבים.
3. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת ביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד וממתינים 5 דקות עד שהבצק מתקשה במקצת.
4.לוקחים 2 תבניות "אינגליש קייק" עם נייר אפיה ומשמנים אותו קלות , מעבירים את הבצק לתבנית ומיישרים על התבנית (גובה הבצק כ 2-3 ס"מ) ולתנור ל 35 דקות בחום בינוני .
5. מצננים כשעה ,מוציאים מהתבנית וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות של 1 ס"מ .
6. משכיבים את הפרוסות על תבנית ולתנור ל 15 דקות בחום בינוני , לאחר 15 דקות הופכים את הביסקוטים ולעוד 15 דקות .
7. מצננים ומכניסים לתוך צנצנת עם מכסה אטום.
8 . לא לשכוח להכין קפה או תה ולהתענג....
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון