הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה מומסת.
100 גרם שוקולד בישול.
100 גרם סוכר חום.
100 גרם קמח אוסם.
2 ביצים.
קורט מלח.
50 גרם אגוזים.
אופן ההכנה
לקצוץ את האגוזים במעבד-מזון במשך כ-5 שניות.
להוסיף את תערובת השוקולד ואחר-כך את כל השאר.
לעבד 15-20 שניות עד שהבצק יהיה מעורב.
באמצע להפסיק ולאסוף מהדפנות.
ליצוק לתבנית מרובעת של כ-17 ס"מ משומנת ולאפות בחום בינוני 30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לצנן בתבנית ולחתוך לריבועים.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
