חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן צלי מתקתק בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות של ד"ר רלי אבל , מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה של שרותי בריאות כללית brבמחוז המרכז. brערכים תזונתיים למנה: br257 קלוריות, 43 גרם חלבון, 4.1 גרם שומן, 12 גרם פחמימות, br 916 מ"ג אשלגן, 50 מ"ג מגנזיום, 61 מ"ג סידן, 7 מ"ג ברזל.
מעדן צלי מתקתק בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות של ד"ר רלי אבל , מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה של שרותי בריאות כללית brבמחוז המרכז. brערכים תזונתיים למנה: br257 קלוריות, 43 גרם חלבון, 4.1 גרם שומן, 12 גרם פחמימות, br 916 מ"ג אשלגן, 50 מ"ג מגנזיום, 61 מ"ג סידן, 7 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר הודו אדום, או בקר, פילה מדומה רזה
4 כפות שמן קנולה
6 בצלים בינוניים שלמים
6-8 שיני שום, פרוסות עבה
3 גזרים , חתוכים גס
2 גבעולי כרישה , חתוכים גס
1 שוקש סלרי, קלוף וחתוך לקוביות
4-5 עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
500 מ"ל בירה שחורה
אופן ההכנה
מחממים היטב סיר רחב ללא שמן. מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את נתח הבשר מכל הצדדים עד להשחמה. מוציאים מן הסיר. מוסיפים לסיר את הירקות ומטגנים , תוך ערבוב, כ-3 דקות עד להזהבה. מתבלים ומוסיפים את הבשר והבירה. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-½1 שעות או עד שהבשר רך אך לא יבש. מעבירים את הנוזלים ו-½ כמות הירקות שבסיר (בלי עלי הדפנה וגדגירי הפלפל) למעבד מזון ומרסקים. מגישים לצד הנתח.
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון