הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
½ כוס איטריות דקות
1 חלבון ביצה
1 קופסת שימורי תירס, מסונן
מלח, פלפל
1כף רוטב צ'ילי מתוק
נקניק סאלמי חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1. שמים את המים בסיר עם אבקת מרק. לאחר מספר דקות מוסיפים את התירס המסונן ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את האיטריות ורוטב צ'לי מבשלים כ 5 דקות.
3. מוסיפים את החלבון לאט, לאט ע"י מזלג כדי שיווצרו "שערות" במרק ומוסיפים נקניק. מבשלים עוד כ 5 דקות. מתקנים תיבול במידת הצורך.
4. להגיש ולהנות יחדיו.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
