חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקלות סלמון עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת בריאות . שלוב של רצועות סלמון מטוגנות קלות וירקות מבושלים בבשול קצר. brערכים תזונתיים למנה: br236 קלוריות, 16 גרם חלבון, 18 גרם שומן, 2.5 גרם פחמימות, br 460 מ"ג אשלגן, 32 מ"ג מגנזיום, 73 מ"ג סידן, (?) מ"ג ברזל (לא צויין במקור)
מקלות סלמון עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת בריאות . שלוב של רצועות סלמון מטוגנות קלות וירקות מבושלים בבשול קצר. brערכים תזונתיים למנה: br236 קלוריות, 16 גרם חלבון, 18 גרם שומן, 2.5 גרם פחמימות, br 460 מ"ג אשלגן, 32 מ"ג מגנזיום, 73 מ"ג סידן, (?) מ"ג ברזל (לא צויין במקור)
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם פילה סלמון חתוך לרצועות ברוחב 2 ס"מ
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית לטיגון
לירקות:
200 גרם ניצני כרוב, חצויים
גזר פרוס לפרוסות דקות
ראש ברוקולי, קצוץ
200 גרם שעועית ירוקה, חצויה לאורך
100 גרם עלי תרד נקיים
לרוטב:
½ כוס שמן זית
2 שיני שום , כתושות
2 מחטי רוזמרין
מלח גס
אופן ההכנה
הירקות:
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים מלח. שמים בסיר את כרוב הניצנים והגזר, מכסים ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את הברוקולי, מכסים ומבשלים 3 דקות נוספות. אם השעועית והתרד צעירים מספיק, אין צורך לבשל אותם, אם לא- מבשלים את השעועית כ-2 דקות ואת התרד כ-1 דקה.
הרוטב:
מחממים את השמן עם השום בסיר קטן עד שהשמן פושר. מכבים את האש ומוסיפים רוזמרים ומלח גס. מטבלים את מקלות הדגים במלח ופלפל ומטגנים, במחבת רחבה, כ-1 דקה מכל צד.
מעבירים את הירקות לקערה רחבה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים. מפזרים למעלה את מקלות הדגים ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון