חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דג לוקוס (או דגי בורי) במשקל ½1 ק"ג , פרוס לפרוסות בעובי כ – 2 ס"מ
¼ כוס שמן לטיגון
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
2 כפות רסק עגבניות
½2 כפות פפריקה חריפה
4 – 5 שיני שום, כתושות (או יותר, לפי הטעם)
½1 כפיות כמון
½1 כפיות קימל טחון
מיץ מ – 1 לימון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל ומטגנים כ –2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה והשום ומטגנים עוד כ – 2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים מים בהדרגה ותוך ערבוב ומביאים לרתיחה. מסדרים את פרוסות הדג בסיר בשכבה אחת, ואם יש צורך, מוסיפים עוד מים רותחים עד שהדגים יהיו מכוסים. מוסיפים את הכמון, הקימל ומיץ הלימון, מערבבים קצת, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 15 – 20 דקות
מגיש: amikoni
מקור:
שתף את המתכון