חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות בצק פריך ממולאות טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק פריך נעים, קל להכנה ואפשר למלא בכל מילוי שתבחרו. brאני בחרתי 1-ממרח תמרים, 2-ריבה עם קוקוס.
רולדות בצק פריך ממולאות טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק פריך נעים, קל להכנה ואפשר למלא בכל מילוי שתבחרו. brאני בחרתי 1-ממרח תמרים, 2-ריבה עם קוקוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-כוסות קמח
400-גרם חמאה/מרגרינה
8-כפות סוכר
1-שקית אבקת אפיה
1-שקית סוכר וניל
2-חלמונים
אבקת סוכר לקישוט
מילוי 1.
1-כוס ריבת משמש
50-גרם קוקוס
מילוי 2.
ממרח תמרים
100-גרם אגוזי מלך קצוצים
2-כפות סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לערבב קמח עם אבקת אפיה וסוכר וניל,בקערת מערבל להוסיף מרגרינה/חמאה חתוכה לקוביות ולערבל בוו לישה במהירות נמוכה כדקה, להוסיף חלמונים והסוכר וללוש לבצק חלק.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשמור שעה במקרר.
לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ ולמלא במילוי הנבחר, לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור (170°c) במשך 10 עד 12 דקות, עד שמזהיב.
לבזוק על הרולדות, בעודן חמות, אבקת סוכר בנדיבות ולפרוס לפרוסות בעובי של 2ס"מ.
לאחסן בצנצנת ולהנות.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חברה שלי
שתף את המתכון