חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גליל "נשיקה" במילוי שמנת ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ומאד טעים.
גליל "נשיקה" במילוי שמנת ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ומאד טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלבונים
150 גר סוכר
1 כף אבקת סוכר
1 כפית קורנפלור
1 כפית חומץ
תותים
1 שמנת חמוצה מעורבבת עם כף סוכר
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלבונים לקצף קשה ,מוסיפים בהדרגה סוכר וממשיכים להקציף.
2. מערבבים בקערה נפרדת, קורנפלור ואבקת סוכר .
3. מעבירים את הקורנפלור והסוכר לתערובת החלבונים ומוסיפים חומץ ומערבבים בעדינות.
4. מעבירים את התערובת לתבנית 26X16 ס"מ, משומנת עם נייר אפיה ,מחליקים ומישרים לשכבה אחידה.
5. אופים בחום 180°c כ 20 דקות עד ההזהבה , מצננים.
6. הופכים את לוח הקצף ("מרנג") אל המגבת ומקלפים בעדינות את הנייר האפיה , מורחים את השמנת ומפזרים פרוסות של תותים ,מגלגלים לרולדה ומניחים על צלחת הגשה.
6. מדהים....
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון