הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלבונים
150 גר סוכר
1 כף אבקת סוכר
1 כפית קורנפלור
1 כפית חומץ
תותים
1 שמנת חמוצה מעורבבת עם כף סוכר
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלבונים לקצף קשה ,מוסיפים בהדרגה סוכר וממשיכים להקציף.
2. מערבבים בקערה נפרדת, קורנפלור ואבקת סוכר .
3. מעבירים את הקורנפלור והסוכר לתערובת החלבונים ומוסיפים חומץ ומערבבים בעדינות.
4. מעבירים את התערובת לתבנית 26X16 ס"מ, משומנת עם נייר אפיה ,מחליקים ומישרים לשכבה אחידה.
5. אופים בחום 180°c כ 20 דקות עד ההזהבה , מצננים.
6. הופכים את לוח הקצף ("מרנג") אל המגבת ומקלפים בעדינות את הנייר האפיה , מורחים את השמנת ומפזרים פרוסות של תותים ,מגלגלים לרולדה ומניחים על צלחת הגשה.
6. מדהים....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
