חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מתיאס כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגי מתיאס כבושים טעימים כתוספת לסנדוויץ או בנפרד בצרוף לארוחת ערב, או בוקר.
דג מתיאס כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגי מתיאס כבושים טעימים כתוספת לסנדוויץ או בנפרד בצרוף לארוחת ערב, או בוקר.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 דגי מתיאס נקיים מעצמות (לפחות מן האידרה)
1 כף סוכר
½ כוס חומץ יין לבן
1 כוס מים
4-5 עלי דפנה
1 כף גרגירי פלפל אנגלי
2 בצלים חתוכים לטבעות
אופן ההכנה
חותכים את הדגים לשלושה חלקים ומשרים במים למשך יומיים.
מרתיחים בסיר : חומץ, מים , בצל, עלי דפנה, והפלפל האנגלי. לאחר הרתיחה, מורידים מן האש. מסננים את הדגים המושרים מן המים. מוציאים את ביצי הדג מהנקבות ואת הנוזל החלבי מן הזכרים, מערבבים יחד עם הציר על הגז. מניחים את נתחי הדג בציר ומקררים במקרר למשך יממה. שומרים בצנצנת סגורה במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון