חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עט כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל מאוד להכנה אבל בעיני מאוד טעים ופיקנטי
פסטה עט כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל מאוד להכנה אבל בעיני מאוד טעים ופיקנטי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב חי
חבילת פסטה מרובעת או כל פסטה שטוחה כדי שהכרוב ידבק היטב
1 כף שמן מלח פלפל שחור הרבה
מלח
אופן ההכנה
לבשל אתהפסטה לפי ההוראות. בינתיים לגרד על פומפיה גסה את הכרוב .בנתיים בסיר שטוח להוסיף את השמן ואת הכרוב על להבה בנונית לאדות להוסיף פלפל שחור בנדיבות.
לערבב מדי פעם והוסיף מלח לבשל כ 20 דקות.
את הפסטה לאחר שבישלנו להוסיף לכרוב לערבב לבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה.
מגיש: שושה גולן
מקור:
שתף את המתכון