הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות שעועית לבנה יבשה
1 בצל , קצוץ דק
1 חבילת עלי תרד שטופים (700 גרם) או שקית תרד קפוא (800 גרם)
4 כפות שמן זית
½ כפית מלח
½ כפית קימל טחון
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית כמון
אופן ההכנה
משרים את השעועית למשך הלילה במים. מסננים את השעועית ומבשלים במים עד לריכוך. בתום הבישול יש להסיר את הקצף שנוצר בסיר ואז לטגן. קוצצים את עלי התרד, אם הוא טרי, או מפשירים את עלי התרד הקפואים (מיבשים נוזלים). מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את התבלינים והשעועית ומטגנים תוך ערבוב, כ-2 דקות. מוסיפים לשעועית את התרד ומטגנים 2 דקות נוספות.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: באדיבות השפית : דנה אהרמן
שתף את המתכון
