הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות עדשים חומים
2 גבעולי סלרי
2 עגבניות בשלות
3 שיני שום
בצל קטן קצוץ דק
שמן זית
פפריקה מתוקה,
פפריקה חריפה,
כמון - לא להתבייש
אבקת מרק עוף פרווה,
מלח ופלפל.
אופן ההכנה
להשרות העדשים כמה שעות.
להכניסם לסיר עם מים ולבשל.
להסיר את הקצף שנוצר.
בינתיים לטגן השום והבצל, להוסיף סלרי,
בשלב זה להוסיף את התבלינים.
לגרד שתי עגבניות ולהוסיף גם אותן.
כמה דקות על האש ולהוסיף לעדשים.
לערבב, להנמיך את האש טיפונת, לתקן תיבול.
צריך להתבשל בערך שעה וחצי (אפשר פחות אם מגבירים את האש אבל יותר טעים ככה)
להגיש עם פלחי לימון בצד ולחם שחור טרי .
בתיאבון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
