חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


געפילטע פיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך עושים את המתכון הזה דגים ממולאים?
געפילטע פיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך עושים את המתכון הזה דגים ממולאים?
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג קרפיון גדול ½1 ק"ג לפחות
1 פרוסת לחם לבן ללא הקרום
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
סוכר
2 גזרים
2 בצלים גדולים חצויים
5 עלי דפנה
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1 בצל בינוני מגורד
אופן ההכנה
1. להסיר מהדג את העור, לסלק זימים, לפרק את הבשר מהאדרה והצלעות. את הזימים לזרוק. אם
יש ביצים לשמור לאיקרה.
2. להכניס לסיר את העור האדרה והראש, עלי דפנה, הבצל החצוי ופלפל אנגלי והגזר לכסות במים.
לכסות את הסיר ולבשל חצי שעה לפחות.
3. להרטיב את פרוסת הלחם ולסחוט. לטחון את הבשר עם פרוסת הלחם, להוסיף את הבצל
המגורד, מלח, פלפל שחור, סוכר וביצה. ללוש היטב עד לקבלת מרקם אחיד וקשה.
4. לסנן את המרק ולהחזיר לאש ולהרתיח. להוסיף מלח, סוכר. להוציא את הגזרים המסוננים,
ולחתוך לפרוסות עבות.
5. ליצור מהדג קציצות גדולות - ככף יד של תינוק ולהכניס למרק הרותח. לבשר כ- 20 דקות על
אש בינונית. להגיש חם או קר עם הרוטב.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון