חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חיטה בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החיטה המבושלת והתפוחה נהדרת בתבשילים, סלטים, br בתור תוספת (במקום אורז), אפילו בתור קינוח.
תבשיל חיטה בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החיטה המבושלת והתפוחה נהדרת בתבשילים, סלטים, br בתור תוספת (במקום אורז), אפילו בתור קינוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חיטה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום, שלמות קלופות
פפריקה, מלח, ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים את החיטה במסננת ושוטפים היטב תחת מים זורמים. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את החיטה, מאדים , תוך ערבוב במשך 1 דקה. ממלאים מים , מוסיפים שיני שום ופפריקה ומכסים את הסיר. מנמיכים להבה ומבשלים עד ריכוך החיטה. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. מסירים מן האש ומשהים 5 דקות נוספות בסיר מכוסה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון