חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ורולדות מבצק פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות ורולדות מבצק פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג` חמאה
350 ג` קמח (½2 כוסות)
1 שקית אבקת אפיה
3 חלמונים
200 ג` סוכר (כוס)
1 כפית סוכר וניל
3 כפות מיץ תפוזים
אופן ההכנה
1.לעבד את המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר.
2.לחלק את הבצק לשניים.
לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד
של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.
3.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור
שחומם מראש לחום בינוני (180°c).
העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.
4.לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור.
5.למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור).
מגיש: wyarin
מקור: ניקי
שתף את המתכון