חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברבוניה כבושה על קרפצ'ו שומר עם טוויל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב טעמים מיוחד. מנה חגיגית.
ברבוניה כבושה על קרפצ'ו שומר עם טוויל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב טעמים מיוחד. מנה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות שומר, פרוס דק
3 דגי ברבוניה טריים
מיץ סחוט טרי מ-1 לימון
שמן זית
פלחים מ-1 תפוז (רק ה"פילה" ללא הציפה הלבנה)
פלחים מ-1 אשכולית (רק ה"פילה" ללא הציפה הלבנה)
½ כוס גבינת "פרמזן" מגורדת
1 גביע לבנה
מלח, פלפל , לפי הטעם
אופן ההכנה
1 מפלטים את הדגים ומניחים אותם לכבישה במעט מיץ לימון ושמן זית למשך ½ שעה.
2. מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
3. מפזרים גבינת "פרמזן" בעיגולים על נייר אפייה ואופים (180°c) עד הזהבה. בהוצאה מן התנור הגבינה המומסת גמישה ואפשר לעצב אותה בצורות שונות (אחרי ההתקררות היא מתקשה).
3. פורסים את השומר דק מאד ומסדרים במרכז הצלחת. מניחים מעל את הברבוניה ומעל את התפוז והאשכולית. מתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
4. מניחים את קישוט הגבינה על התפוז והאשכולית. יוצקים מן הלבנה מעל ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון