הוראות הכנה
מרכיבים
1 פילה סלמון קפוא
מלח גס
שמן סויה או זית
עלי מרווה
גבעולי קורנית
גבעולי רוזמרין
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
פלפל אנגלי שלם
אופן ההכנה
1. להוריד את העור ולסלק את השכבה החומה מהדג.
2. להמליח את הדג משני צדדיו ולהכניס לכלי ולכסות . להכניס למקרר ל-3 ימים.
3. לשטוף את הדג מהמלח, ולפרוס לפרוסות בעובי של 3 מ"מ.
4. לערבב בקערה את הדג והתבלינים - ללא מלח- להעביר לקופסה להוסיף שמן עד לכיסוי
התערובת. לכסות הקופסה ולשמור בקירור.
5. להגיש, לפחות לאחר 3 ימים .
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
