חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלומון על מצע אספרגוס ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ופשוט מדהים
פילה סלומון על מצע אספרגוס ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ופשוט מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו פילה סלומון (רצוי ללא עור)
1 צנצנת אספרגוס שלם
½1 כפות חרדל דיז'ון
5-6 שיני שום פרוסות גס
1 פלפל צהוב חתוך קוביות קטנות
צרור קטן של שמיר
6-8 כפות שמן זית איכותי
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מחלקים את הדג למנות וצורבים קלות במחבת עם מעט שמן זית איכותי.
מטגנים את הפלפלים ובסוף מוסיפים את הפרוסות השום, להקפיץ קלות.
מוסיפים את המים למחבת עד לרתיחה ומוסיפים את החרדל ואת גבעולי ושמיר (קצוץ) מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מסדרים את האספרגוס בתבנית. יוצקים את הרוטב מעל האספרגוס ומעליו מניחים את פרוסות הדג ממליחים מעט ומפזרים פלפל שחור ושמן זית. מכניסים לתנור לחום 200°c ל-20- דקות. להגיש עם מעט שמיר קצוץ מעל.
מגיש:
מקור: חופשי
שתף את המתכון