הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו פילה סלומון (רצוי ללא עור)
1 צנצנת אספרגוס שלם
½1 כפות חרדל דיז'ון
5-6 שיני שום פרוסות גס
1 פלפל צהוב חתוך קוביות קטנות
צרור קטן של שמיר
6-8 כפות שמן זית איכותי
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מחלקים את הדג למנות וצורבים קלות במחבת עם מעט שמן זית איכותי.
מטגנים את הפלפלים ובסוף מוסיפים את הפרוסות השום, להקפיץ קלות.
מוסיפים את המים למחבת עד לרתיחה ומוסיפים את החרדל ואת גבעולי ושמיר (קצוץ) מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מסדרים את האספרגוס בתבנית. יוצקים את הרוטב מעל האספרגוס ומעליו מניחים את פרוסות הדג ממליחים מעט ומפזרים פלפל שחור ושמן זית. מכניסים לתנור לחום 200°c ל-20- דקות. להגיש עם מעט שמיר קצוץ מעל.
מגיש:
מקור: חופשי
שתף את המתכון
