הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה מסולסלת - חבילה
שתי עגבניות גדולות בשלות
שני פלפלים לא חריפים רצוי בצבעים שונים
בצל בינוני קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה
7-8 מלפפונים קט חמוצים במלח
תירס מקופסא מנוקז ממים
שתי קופסאות טונה ללא מים/שמן
שתי כפות מיונז
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה כרגיל עד שרך
את כל הירקות חותכים קטן ושמים בקערה כולל הטונה והתירס
כשהפסטה מוכנה שוטפים בהרבה מים קרים עד שהיא קרה לגמרי!!!
מערבבים את ה"סלט" עם הפסטה ומוסיפים שתי כפות מיונז
מתבלים במלח ופילפל.
הכי טוב לתת לזה לנוח לפחות חצי שעה במקרר ואז "לרדת" על זה.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
