חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות חמאה מנוקדות בריבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיות נאפות ב-2 שלבים: brשלב א'- לאחר ההנחה בתבנית אפייה ראשונה של כ-10 דקות brשלב ב'- לאחר המילוי בריבה אפייה נוספת עד השחמה של כ-8 דקות
עוגיות חמאה מנוקדות בריבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיות נאפות ב-2 שלבים: brשלב א'- לאחר ההנחה בתבנית אפייה ראשונה של כ-10 דקות brשלב ב'- לאחר המילוי בריבה אפייה נוספת עד השחמה של כ-8 דקות
הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג' חמאה (לא מלוחה)
חצי כוס סוכר
2 חלמונים
כף אחת תמצית וניל
2 כוסות קמח
חצי כוס קוקוס טחון
חצי כוס אבקת שקדים טחונים (עד דק)
3 כפות גדושות ריבה מעורבת מדוללת ב-2 כפות מיים והכל מומס במיקרו (בערך דקה)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (180°c) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה.
2.בקערה שמים את החמאה- מומסת (אך לא במיקרו)
3.מוסיפים לקערה חצי כוס סוכר ומערבלים כדקה
4.מוסיפים את החלבונים ואת תמצית הווניל ומערבלים כדקה נוספת
5.מוסיפים את הקמח , הקוקוס ואת אבקת השקדים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד שבו כל המרכיבים מעורבבים היטב
6. בידים רטובות יוצרים כדורים בגודל של כ-½2 ס''מ מניחים בתבנית ומשטחים מעט לצורת דיסקית.
7.באמצעות כלי כל שהוא (אני משתמש בקצה המעוגל של כף עץ) יוצרים סימון במרכז העוגיה אך נזהרים שלא לחדור את כל העומק אלא עד מחצית בערך (כדי למלא אח''כ בריבה)
8.לאחר הסימון מכניסים לתנור המחומם (במרכז התנור) לאפייה של כ-10 דקות
9.לאחר 10 דקות, מוציאים ומסמנים קלות מחדש את החורים וממלאים בריבה מומסת
10.מחזירים לתנור לאפייה נוספת של כ-8 דקות או עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב בהיר
11. מצננים ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: avifux
מקור: עצמי
שתף את המתכון