חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פורל מטוגן בויניגרט סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פורל מטוגן בויניגרט סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי פורל נקיים ומחורצים לאורכם (4-5 חריצים בכל צד)
שמן לטיגון עמוק
לויניגרט: 3 כפות רוטב סויה
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 ס"מ זנגביל קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
1 פלפלון צ'ילי קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
קורט סוכר
½ כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט ומניחים בצד מספר דקות לספיגת טעמים. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ווק רחבה. כשהשמן רותח מכניסים בזהירות את הדגים לטיגון של כשלוש דקות מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה. יוצקים על כל דג מנה נדיבה של ויניגרט. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון