הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה בסקויט "פתי בר"
¾ כוס סוכר
6 כפות חלב
3 כפות (לא גדושות) קקאו
כפית נס קפה
150 גרם מרגרינה רכה
מוסיפים מעט ברנדי לטעם
מוסיפים לקערה לפי בחירה: 2 כפות ממרח שוקולד "השחר" או חבילת שוקולד בקוביות
½ כוס קוקוס או אגוזים/צימוקים/קליפות הדרים מסוכרים חלבה וכו'.
אופן ההכנה
שמים בסיר קטן:
¾ כוס סוכר
6 כפות חלב
3 כפות (לא גדושות) קקאו
כפית נס קפה
ממיסים בבחישה על להבה קטנה
מוסיפים 150 גרם מרגרינה רכה
מוסיפים מעט ברנדי לטעם
מערבבים לקרם .
מוסיפים בבחישה 2 כפות ממרח שוקולד השחר או חבילת שוקולד בקוביות (להמיס תחילה)מעבירים את הכל לקערה גדולה .
מוסיפים לקערה לפי בחירה: ½ כוס קוקוס או אגוזים, צימוקים, קליפות הדרים מסוכרים חלבה וכו'.
בהדרגה מוסיפים את הבסקויטים בחתיכות די גדולות. לשים עד שהעיסה נוחה להכנת כדורים.
מכינים כדורים או נקניק ומגלגלים בסוכריות קטנות או קוקוס .
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
