חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קוקוס,שקדים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אווריריות וקלות להכנה.
עוגיות קוקוס,שקדים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אווריריות וקלות להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 טיפות תמצית שקדים
1 כוס שבבי קוקוס
1/5 כוס שקדים קצוצים
50 גר' שוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בנוני (170°c). מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה.
2. שמים את החלבונים ו-¼ כוס מהסוכר בקערת המערבל ומקציפים לקצף נוקשה מוסיפים תמצית שקדים ומערבבים ידנית. מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול.
3. עורמים תלוליות מהקצף, בעזרת 2 כפות , על התבנית במרווחים של 2-3 סמ'.
4. אופים 25 דק' עד שהעוגיות מתייצבות. מצננים לגמרי ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: ira masler
מקור: לאשה
שתף את המתכון