הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 טיפות תמצית שקדים
1 כוס שבבי קוקוס
1/5 כוס שקדים קצוצים
50 גר' שוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בנוני (170°c). מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה.
2. שמים את החלבונים ו-¼ כוס מהסוכר בקערת המערבל ומקציפים לקצף נוקשה מוסיפים תמצית שקדים ומערבבים ידנית. מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול.
3. עורמים תלוליות מהקצף, בעזרת 2 כפות , על התבנית במרווחים של 2-3 סמ'.
4. אופים 25 דק' עד שהעוגיות מתייצבות. מצננים לגמרי ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש:
מקור: לאשה
שתף את המתכון
