חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת אתרוגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חג סוכות בפתח... ולכשיסתיים מה נעשה עם האתרוגים? ריבה כמובן!
ריבת אתרוגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חג סוכות בפתח... ולכשיסתיים מה נעשה עם האתרוגים? ריבה כמובן!
הוראות הכנה
מרכיבים
3 אתרוגים גדולים
קילו וחצי סוכר
4 כוסות מים
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
חותכים את האתרוגים לארבעה חלקים לאורכם. זורקים חלק מהפנים הלבן של האתרוג, כך שתשאר קליפה עם החלק הלבן בעובי 2 ס"מ בלבד.
פורסים כל רבע לפרוסות ברוחב 1 ס"מ. את הגרעינים לא זורקים מאחר שהם מכילים פקטין המסייע לקרישת הריבה.
מכניסים את הפרי לסיר עם מים רותחים ומבשלים 3 דקות.
מסננים וחוזרים על הפעולה על מנת להוציא את מרירות הפרי.
יוצקים לסיר 4 כוסות מים וקילו וחצי סוכר ומביאים לרתיחה עד המסת הסוכר.
מוסיפים את הקליפות והלימון מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כשעה ורבע.
מידי פעם בוחשים.
מצננים ומעבירים לצנצנת סגורה - שומרים בקרור.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון