חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של אמא שלי, טעים בטירוף, לא לוותר על על עשבי התיבול (כולם) זה נותן את כל הטעם brאפשר להכין רק את תערובת הבשר והאורז ולהקפיא וכשרוצים להכין ממולאים להוציא יום לפני brולהפשיר.
ירקות ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של אמא שלי, טעים בטירוף, לא לוותר על על עשבי התיבול (כולם) זה נותן את כל הטעם brאפשר להכין רק את תערובת הבשר והאורז ולהקפיא וכשרוצים להכין ממולאים להוציא יום לפני brולהפשיר.
הוראות הכנה
מרכיבים
13 פלפלים
3 בצלים גדולים
3 עגבניות קשות
לתערובת הבשר והאורז:
½2 כוסות אורז לשטוף ולהשרות במים כשעה ( אני לא משרה אלא מבשלת בהרבה מים כ-10
דקות ומסננת, זה מקצר את זמן הבישול)
1 בצל קצוץ+2-3 שיני שום קצוצות
¾ קופסא רסק עגבניות (קופסא קטנה)
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור,אבקת מרק עוף
פטרוזיליה, סלרי, שמיר, נענע- לקצוץ דק
250 גרם בשר בקר טחון
לרוטב העגבניות:
½2 כוסות מים
1 עגבניה חלוטה קלופה וקצוצה דק
2 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור,פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף
¼ כוס מיץ לימון
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנת הירקות: לחתוך את הפלפלים למעלה ולהשאיר שוליים כלפי פנים.
בבצלים לעשות חתך לאורך עד האמצע, להרתיח מים בסיר ולבשל את הבצלים כ-5 דקות, כך
אפשר להפריד את העלים
לחתוך את העגבניות למעלה ולרוקן.
הכנת תערובת הבשר והאורז:
לטגן את הבצל ולהוסיף את השום עם ¼ כוס שמן עד להזהבה להוסיף את הבשר ולערבב
להוסיף את התבלינים והרסק לערבב ולבשל כ-5 דקות להוסיף את הירק הקצוץ ולבשל עוד
כ-2 דקות.
לערבב את הבשר עם האורז.
להכנת רוטב העגבניות:
בקערה לערבב הכל , לטעום ולשפר תיבול. הרוטב אמור להיות חמוץ מתוק
למלא את הפלפלים כ-2/3 מהגובה ובכל פלפל לצקת כ-2 כפות מהרוטב, לסדר במגש
בשכיבה.
למלא את הבצלים ולגלגל , אין צורך להוסיף רוטב למילוי. ולסדר במגש
למלא את העגבניות כ-2/3 מהגובה ולהוסיף לכל עגבניה כ-2 כפות מהרוטב ולסדר במגש
לאחר שכל הירקות מסודרים במגש לשפוך את הרוטב ולאפות בחום בינוני 180°c למשך
כשעה וחצי, לפחות פעם את במהלך האפיה להפוך את הפלפלים, לאפות עד שהאורז
מתבשל.
יש אפשרות לבשל גם בסיר- אבל אז לא להניח את הפלפלים בשכיבה אלא להעמיד אותם
ולבשל עד שהאורז מוכן.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון