חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש - צלי בשר בבישול ארוך בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש - צלי בשר בבישול ארוך בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקוביות
3-4 בצלים בינוניים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות דק
4 גזרים פרוסים
1 קופסא רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים
3 כפות פפריקה מתוקה
שבבי צ'ילי
מלח
פלפל שחור
2 כוסות נוזלים (במקור: מרק בצל)
אופן ההכנה
* לטגן את הבצל עד לשקיפות.
* להוסיף את הבשר ולטגן עד סגירה.
* להוציא את הבשר לקערה, ולהוסיף לסיר את הפלפלים והגזרים, לטגן כמה דקות.
* להוסיף את השום ל- 2-3 דקות.
* להוסיף את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות, ולהביא לרתיחה.
* להנמיך את האש ולבשל את הרוטב כחצי שעה.
* להוסיף את הבשר לסיר עם הרוטב, להוסיף את הנוזלים / המרק ולבשל כשעתיים על אש נמוכה. מדי פעם לערבב.
-> עד כאן ניתן להכין יום קודם.
* להעביר לתנור בחום של 150 מעלות, לעוד 3 שעות.
מגיש: ליתי
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון