הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקוביות
3-4 בצלים בינוניים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות דק
4 גזרים פרוסים
1 קופסא רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים
3 כפות פפריקה מתוקה
שבבי צ'ילי
מלח
פלפל שחור
2 כוסות נוזלים (במקור: מרק בצל)
אופן ההכנה
* לטגן את הבצל עד לשקיפות.
* להוסיף את הבשר ולטגן עד סגירה.
* להוציא את הבשר לקערה, ולהוסיף לסיר את הפלפלים והגזרים, לטגן כמה דקות.
* להוסיף את השום ל- 2-3 דקות.
* להוסיף את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות, ולהביא לרתיחה.
* להנמיך את האש ולבשל את הרוטב כחצי שעה.
* להוסיף את הבשר לסיר עם הרוטב, להוסיף את הנוזלים / המרק ולבשל כשעתיים על אש נמוכה. מדי פעם לערבב.
-> עד כאן ניתן להכין יום קודם.
* להעביר לתנור בחום של 150 מעלות, לעוד 3 שעות.
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון