הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח
2 מרגרינה
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
2-3 קופסאות ממרח תמרים
אופן ההכנה
לערבב הכל לבצק אחיד. לחלק ל-6 חלקים.
לרדד כל חלק לעלה גדול ולמרוח ביד נדיבה בממרח תמרים. לגלגל לגלילה ולהניח בתבנית
לאפות בחום בינוני עד שהבצק משחים (לא לפחד להשאיר בתנור ככל שהעוגיות יותר זמן בתנור הן יוצאות יותר טעימות רק שמלמעלה לא יישרף -לשים לב)
מוציאים מהתנור ומייד פורסים לעוגיות. מחכים שהן יתקררו לגמרי ומפזרים אבקת סוכר
מאכסנים בקופסאות אטומות.
העוגיות נשמרות זמן רב וככל שעובר הזמן הן יותר טעימות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון
