הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
4-8 שיני שום
2 כוסות חד-פעמיות של עדשים אדומים שטופים
4 תפוחי אדמה
מלח
פלפל
כמון
קארי (רצוי קארי מדרס)
זנגוויל טחון
פאפריקה אדומה
אופן ההכנה
מטגנים בצלים חתוכים בקצת שמן (זית, בטח זית!), מוסיפים שיני שום קצוצות, מוזגים כ-2 וחצי ליטר של מים/ציר ירקות/ציר עוף (אבל אז זה כבר בשרי...אני מכינה עם מים). מוסיפים את העדשים השטופות, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, תבלינים.
מבשלים עד לריכוך של תפוחי האדמה, מרסקים בבלנדר ישירות בסיר. טועמים ומתקנים טיבול, אם יש צורך. זהו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
