הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' ספגטי מבושלת ע"פ הוראות היצרן
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
½ בצל
1 שן שום
1 תיבולית של קנור "עשבי תיבול"
1 חבילת שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. לבשל ספגטי ע"פ הוראות היצרן.
מכינים את הרוטב:
2.מטגנים קלות בצל ושום , מוסיפים פיטריות וממשיכים לטגן עוד כ 2-3 דקות.
3. מוסיפים שמנת מתוקה ומנמיכים את האש, מוסיפים תיבולית וממשיכים לערבב לעוד 2-3 דקות.
4.מערבבים את הספגטי יחד עם הרוטב ומגישים. (כמובן אפשר להוסיף למעלה גבינת פרמז'ן)
5. בתיאבון.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
