חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוציני ברוטב פיטריות פראי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוציני ברוטב פיטריות פורציני פראי
פטוציני ברוטב פיטריות פראי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוציני ברוטב פיטריות פורציני פראי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לרוטב
300 ג"ר פסטה מסוג פטוציני
לפסטה טריה: ראה לינק מצ"ב בהערות
300 ג"ר פיטריות פורציני יבשות שהושר במים לשעתיים
3 שיני שום פרוסות
1.5 כוס יין לבן יבש
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
2 ענפי רוזמרין
1 כפית מלח
4-5 כפות שמן זית
8 גבעולי בצל ירוק קצוצים
הערות :
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה עם שמן הזית מטגנים כ2 דקות את פרוסות השום ןמס' עלי רוזמרין
2. מפלפלים כמהה
3. מוסיפים את פטריות הפורציני (לאחר סינון) ומטגנים כ 5 דקות
4. מוסיפים את המלח ומפלפלים כמהה ומוזגים את היין
5. במקביל בסיר גדול עם מים רותחים בתוספת כפית מלח ופכית שמן זית מבשלים את הפסטה
6. מוסיפים את הפסטה המסוננת לפיטריות וכף מנוזלי הבישול מבשלים יחדיו עוד כדקה
7. מעבירים לצלחת מרק תוקעים במרכזה ענף רוזמרין ומפזרים בצל ירוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף אלסנדרו
שתף את המתכון