הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב 3% שומן
1 גביע יוגורו רגיל מסוג דנובה (לא ביו)
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
1. שופכים את ליטר החלב לכלי עמיד למיקרו ומפעילים בעוצמה מלאה ל 8 דקות
2. מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר
3. מוסיפים חצי גביע יוגורט והמלח ומערבבים היטב היטב
4. מחממים תנור ל 90 מעלות ומכבים
5. מכניסים את התערובת מכוסה בנייר אלומיניום לתנור הכבוי ל 3 שעות (ככל שתשאירו את
התערובת יותר היוגורט יהיה חמוץ יותר)
6. מקררים לפחות שעה במקרר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
