חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בראוניז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בראוניז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה או מרגרינה לגירסת פרווה
2 ביצים
¾ כוס סוכר
40 גרם קורנפלור (4-5 כפות)
½ כפית אבקת אפיה
¼1 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת באן מארי (סיר מעל סיר קטן ובו מים רותחים,על אש נמוכה, מבלי שהסיר העליון יגע במים). מערבבים עד להמסה מלאה, מסירים מהאש ומצננים במשך
5-10 דקות.
מקציפים ביצים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה.מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים. מוסיפים תוך כדי ערבוב קורנפלור ואבקת אפיה. מוסיפים אגוזים קצוצים ומערבבים.
ומוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. מניחים לתערובת להתקשות מעט, אפשר לשים במקרר
ל-10 דקות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים בתרסיס שמן ומחממים תנור ל-175°c, בעזרת כף מזלפים את התערובת לנייר האפיה, ואופים במשך8-10 דקות . אין צורך לבדוק את העוגיה היא מתקשה כעבור צינון של כ-½ שעה. במשך זמן הצינון לא לגעת בעוגיות.
מגיש: ronitd
מקור: דודו אוטומזגין-קונדיטור
שתף את המתכון