חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי מנגולד/גפן במילוי לבנה וזעתר טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולאי מנגולד עם לבנה טריה מדהים בטעמו
עלי מנגולד/גפן במילוי לבנה וזעתר טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולאי מנגולד עם לבנה טריה מדהים בטעמו
הוראות הכנה
מרכיבים
20 עלי מנגולד שלמים או עלי גפן
500 גר לבנה
2 גבעולי זעתר טרי קצוץ
5 עגבניות בשלות מרוסקות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
1 כף סומק
50 ג"ר צנובר קלוי
אופן ההכנה
שוטפים את עלי המנגולד ומוציאים בעזרת סכין חדה את הגבעול הלבן ממרכז העלה,
מבשלים את העלים במים רותחים בישול ירוק קצר ומצננים מיד בקערת מים עם קרח,
מסננים את העלים הקרים ומיבשים על מגבת .
בקערת ערבוב יוצקים את הלבנה ומוסיפים עלי זעתר טרי ,סומק ,מלח ופלפל ,ומעט שמן זית ,
וצנוברים
ממלאים את העלים ומגלגלים בדומה לעלי גפן ושומרים במקרר .
להגשה מסדרים שני עלים מגולגלים בצלחת שטוחה ומקשטים מסביב עם שתי כפות
עגבנייה מרוסקת,שמן זית ומלח גס.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון