הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס קוקוס
1 כוסות קמח
ריבה
אופן ההכנה
להכין בצק מכל החומרים.
לשטח משטח עבודה ולרדד לעלה של 1/2 ס"מ.
לקרוץ עיגולים בעזרת חותכן . במחצית בעוגיות קורצים חור קטן במרכז. את השאריות לאסוף לכדור, לרדד ולקרוץ שוב עיגולים, כך עד גמר הבצק.
לאפות בחום של 170 מעלות עד הזהבה קלה.
לצנן את העוגיות.
למרוח ריבה על העיגולים השלמים ולהניח מעל את העיגולים עם החור.
אפשר לבזוק אבקת סוכר מעל
מגיש:
מקור: שרית
שתף את המתכון
