הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ מסוג גרנד סמיט לא קלופים
אבקת סוכר
אבקת קינמון
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל110 מעלות עדיף למצב טורבו
2. פורסים את התפוח (כמו שהוא) במנדולינה לפרוסות הכי דקיקות שאפשר.
3. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומצפים בחצי מאבקת הסוכר וחצי מהקינמון. מסדרים את פרוסות התפוח בשכבה אחת, ומפזרים את יתרת אבקת הסוכר והקינמון.
4. אופים בחום נמוך של 110 מעלות שעה וחצי ומוציאים לצינון.
שומרים בצנצנת אטומה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
