חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם ספגטי ברוטב חרדל קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף שחום ברוטב חרדל קטיפתי מנה שילדים מתים עליה
עוף עם ספגטי ברוטב חרדל קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף שחום ברוטב חרדל קטיפתי מנה שילדים מתים עליה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכיים או 12 שוקיים עוף
1/2 כף פפריקה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שום כתוש
2 כפות גדושות חרדל גרגירים
1/2 כוס שמן זית
1 בצל יבש קצוץ
1 כוס יין לבן יבש
1 כף קמח
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
800 ג"ר פסטה
אופן ההכנה
העוף
1. בקערה גדולה מערבבים ומעסים היטב את העוף עם
1/4 כוס שמן זית
1/2 כף פפריקה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שום כתוש
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
2 כפות חרדל גרגירים
סוגרים עם ניילון נצמד ושולחים למקרר ל שעה (עדיף ללילה)
2. בסיר רחב עם 1/4 כוס שמן זית מטגנים את חלקי העוף עד הזהבה
מוציאים ומניחים בצד.
3. באותו סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה מוסיפים את נוזלי ההשריה ומערבבים
4. מוסיפים כף גדושה מאוד של קמח. מערבבים את שהקמח נהיה זהוב
5. מוסיפים כוס מים או יין. בוחשים ליצירת רביכה.
6. ממלאים את הסיר עד 3/4 גובה בערך במרק עוף או ירקות או מים ומביאים לרתיחה
7. מכניסים את העוף ואת הפסטה ומבשלים כמחצית השעה
טיפ השבחה
מעבירים לכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל 100 מעלות לעוד מחצית השעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון