חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציץ בשר/קלופס וולינגטון נוסח מילאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציץ בשר/קלופס וולינגטון נוסח מילאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
4 נקניקיות צוריסוס גדולות
400 גרם בשר הודו טחון עבה
400 גרם בשר עגל טחון עבה
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
2 בצלים קצוצים דק
1 קופסא רסק קטנה
1 כף קטשופ
1 כף רוטב ווסצבטר
½ כוס פירורי לחם טריים
1 כפית מלח
כפית ¼ פלפל שחור טחון טרי
1 צרור פטרוזיליה טרייה
2 יריעות בצק עלים קפוא, מופשר
אופן ההכנה
1. על מחבת עם כף שמן זית מטגנים את הבצלים עד שקיפות מוסיפים את נקניקיות הצוריסוס ומגנים עד הזהבה מכח הכיוונים.
2. בקערה מערבבים את הבשר עם הבצל שטוגן, שום פלפל מלח רסק עגבניות, קטשופ, רוטב ווסצסטר
פרורי לחם והביצים מערבבים בקלילות ולא הרבה ושולחים את התערובת למחצית השעה למקרר
3. מרדדים 2 עלי בצק לגודל 30 ס"מ על 20 מורחים מעליהם חצי מכמות תערובת הבשר ומסדרים לאורך 2 נקניקיות צוריסוס וגוללים (מעבירים לנייר פרגמנט לגלילה אחידה ויציבה של הגליל) חורצים בעדינות עם סכין את חלקו העליון
4. מעבירים לתבנית אפיה ששומנה קלות מניחים כך שתפר הבצק בתחתית מורחים בביצה
5. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים כ 35 דקות עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון