הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקים של הודו שטופים ונקיים
5 תפו"א קלופים וחתוכים לחצי
1.5 כוס חומוס שרוי כל הלילה במים
1.5 שעועית לבנה שרויה כל הלילה במים
2,3 בצלים שלמים
תבלינים : מלח, פלפל, מרק עוף, כף כורכום
2 לימונים פרסיים
אופן ההכנה
להרתיח את הבשר ולשפוך את המים
לקחת סיר לחץ עם 6 כוסות מים לשים על הגז להוסיף את כל המצרכים
והתבלינים ולהרתיח כמה דקות להנמיך את הגז ל-שלושת רבעי השעה של בישול ,
להוריד מן הגז, כאשר התקרר להחליף את הסיר , לסיר רגיל
להניח את הסיר על הפלטה ולכסות בשמיכה דקה כל הלילה
ולמחרת ביום שבת להתענג על האוכל
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
